Roti Boyan ‘HasWan’ <3

Posted: January 8, 2011 in Life, Uncategorized

Well hello ~ Long time rasanye tak update my wordpress ni kan ~

Been busy & not in the mood & no idea what to update ~

Sori bloggie .. For ignoring you ~ -___-”

K, back to topic ~ My very own -Roti Boyan ‘HasWan’- ~

Recipe ni, turun temurun dari my beloved nenek .. :’)

Ingat lagi ~ Masa baru-baru aku sampai Mesir ~ Tetibe teringat & rindu sangat kat nenek ~ Kebetulan pulak, masa tu baru dapat resepi nye via email ~ So, tergerak hati lah nak buat ~

Jadi, bila je aku teringat nenek & ada mood nak buat ~ Aku pun buat lah ~
And nama HasWan  tu is combination of nama my mum & dad ~ :)

So, saje nak update ~ ni lah cara pemprosesan roti boyan ni ~ :)

The dough

The Fillings

Roll the dough ~

Spread the fillings

Fold it ~

~ become like this

Fried it ~

Voila ~ Roti Boyan 'HasWan' ~ dipped with Sambal Tumis ~ *nyummy*

Heh ~ I think thats all for now ~

Will update again soon ~ insyaAllah ~

Thank you for whoever reading this ~ :)

Wassalam

 

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s